Setmanari d'informació local - 138 anys

El Centre Bit de Menorca acollirà una jornada sobre el 'blockchain' i les monedes digitals

19419

El Centre Bit de Menorca acollirà el proper 27 de març una jornada sobre el 'blockchain' i les monedes digitals, on s'explicarà en què consisteix i quines aplicacions pot tenir per a les empreses i per a la societat. A més, també es tractaran qüestions com si està garantida al màxim la seguretat del magatzematge de dades sense possibilitat de modificació ni revisió o si seran les criptomonedes acceptades com a mètode de pagament.

La jornada es dirigeix a professionals i estudiants interessats en la qüestió i podran escoltar testimonis de gent que hagi invertit en criptomonedes, així com conèixer el Menorca Coin, un projecte pioner a les Balears de creació de moneda local i digital que es va llançar el passat mes d’octubre.

El Chief Data Officer de Bluekiri, una empresa tecnològica del Grup Logitravel, David Martín, introduirà la temàtica i explicarà les diferències entre 'blockchain' i les criptomonedes. A continuació, el cofundador i CEO de FuturisticoVlad Stan, i el soci-fundador de Menorca Coin, Joan Caules, explicaran els seus projectes de monedes digitals.

La jornada està organitzada per la Fundació Bit, dins del projecte #TenTIC per a la divulgació de les tendències tecnològiques i com a iniciativa de la Xarxa Europe Enterprise Network (EEN) a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.