Setmanari d'informació local - 138 anys

'Al Molinar, Port Petit', cansats dels «intents de manipulació» del president del Club Marítim

19243

Des d''Al Molinar, Port Petit' han volgut manifestar el rebuig a la «instrumentalització que fa de la nostra campanya el president del Club Marítim es Molinar». «No podem admetre que la persona que va proposar dos projectes forassenyats i que ens va desqualificar sistemàticament ara ens utilitzi pels seus interessos capgirant els arguments amb la intenció de seguir ajornant la materialització del port petit».

Sobre el futur del Club Marítim, des de la plataforma han explicat que són els socis els qui han de procurar «capgirar la situació, estudiant la viabilitat del club en el nou marc». A més, han explicat que els socis «han d’assumir la conservació i el manteniment en condicions correctes dels espais sotmesos a concessió (el que no ha passat en els darrers anys)». Igualment, el club ha d’assumir la continuïtat dels amarraments concessionats, sense que les possibles irregularitats del passat en l’increment d’aquests hagin de ser assumides ara per l’Administració.

El projecte de l'APB, un projecte de consens
'Al Molinar, Port Petit' reitera el seu suport a la proposta de reforma del Port d'es Molinar que ha projectat l’Autoritat Portuària de les Illes Balears (APB).

'Al Molinar, Port Petit' considera que el projecte proposat per l’APB s’ajusta a les demandes fetes al llarg de la campanya i per aquest motiu reitera el suport a la proposta. Bàsicament el projecte conserva les dimensions del port, manté la làmina d’aigua, respecta en essència la seva morfologia, rehabilita l’edifici recuperant una estètica més semblant a l’original i es garanteix la continuïtat del passeig. A més, el projecte garanteix el manteniment de l’activitat nàutica esportiva amb una escola de vela que permetria la continuïtat del CMML al barri. Igualment es valora molt positivament la integració entre el barri i el port i que APB garanteixi els fons per a escometre la reforma.

Satisfacció dels veïnats davant la futura reforma del Port
Les taules informatives instal·lades els darrers dies han permès tornar al contacte amb l’opinió del barri que constaten la «satisfacció dels veïnats i la il·lusió davant el futur del port». 

'Al Molinar, Port Petit' no aturarà fins que la rehabilitació sigui una realitat
La campanya continuarà fent feina per assolir els objectius. Com ja es va anunciar, la campanya no s’atura perquè encara cal materialitzar el projecte. 'Al Molinar, Port Petit' vol recordar que la campanya va estar avalada per 20.000 signatures després de 4 anys d’intensos treballs i que aquest suport veïnal del barri i de tot Palma forma part de l’èxit obtengut amb un projecte plenament satisfactori que encaixa amb les reivindicacions plantejades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.