Setmanari d'informació local - 138 anys

Pep Lemon arriba a un punt «d’inflexió» i diu «adéu» a la producció del producte

19081

La marca mallorquina Pep Lemon diu «adéu». Així ha anunciat la marca la fi de la producció i comercialització del seu producte per xarxes socials i «poder seguir sent qui som» després de quatre anys de feina.

Pep Lemon va néixer al març del 2014 per cridar fort «s’ha acabat la Fanta, aquí bevem Pep Lemon!» i afirmar que «feim llimonada amb llimones». Quatre anys més tard, al 2018, Pep Lemon ha dit «adéu». Tot i haver aconseguit fer «un producte diferent i sostenible» no ha estat suficient. Segons han afirmat per les xarxes la marca ha arribat a un punt «d’inflexió» on és primordial «repensar la producció i comercialització» i així «seguir sent qui som». Segons informa IB3 Notícies, fonts properes a la redacció han assegurat que la marca té problemes «per arribar al mercat i volen repensar una sèrie de problemes vinculats a la producció i distribució del producte».

Serà això un punt d’inflexió per agafar força? Tornarà Pep Lemon a la producció i comercialització? Sigui com sigui, Pep Lemon dóna les gràcies «a tots els que ens heu seguit d’aprop».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.