Setmanari d'informació local - 138 anys

Quimi Portet presenta el videoclip de 'Central de biomassa'

19059

Com tots els artistes transmutats en gènere, Quimi Portet deixa la seva empremta allà on trepitja. Sense anar més lluny, la seva videografia representa, en si mateix, un punt i a part. A mig camí entre el surrealisme i el subruralisme,  la seva peculiar manera d’enfrontar-se al fet audiovisual ens ha deixat moments tan inoblidables com la classe d’aeròbic d’Homes i Dones del cap dret o el gos amb càmera subjectiva de Sunny Day.  Amb aquests antecedents, la translació a imatges de Central de biomassa, avançament de Festa Major d’Hivern, no podia ser una excepció.

Rodatge en exteriors, cubells i un concepte –superproducció en powerpoint- que és un formidable oxímoron tot empunyant aquesta eina promocional  que hom denomina «videoclip» i que ell ha rebatejat com «filmet de propaganda».  És Central de biomassa, el primer acte del programa d’aquesta Festa Major d’Hivern, desè àlbum de Quimi Portet, que es publicarà el poper 6 d’abril a través de Quisso Records en aliança amb Fina Estampa.

Ironia, sensibilitat i rock’n’roll en un disc que s’estrenarà en directe el pròxim 20 d’abril a l’Auditori de Girona (Strenes) i es presentarà oficialment a Barcelona el 15 de maig a la sala Apolo de Barcelona (Festival del Mil·lenni). Són els dos primers concerts d’una gira que ja va sumant noves dates.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.