Setmanari d'informació local - 138 anys

Xavi Sarrià presenta el videoclip 'Ànimes navegables'

18243

'Ànimes navegables' és la cançó número cinc d''Amb l'esperança entre les dents', el nou disc del músic i escriptor valencià Xavi Sarrià, cantant i fundador de la banda Obrint Pas. Aquest divendres ha presentat el videoclip de la cançó, obra de la productora Terral Studio.

Xavi Sarrià i la potent banda elèctrica que encapçala, El Cor de la Fera, començaran la gira del 2018 el proper 24 de febrer a Berlin i entre moltes altres dates, actuaran al Festival Diània (Ontinyent, 31 de març), Festival Strenes (Girona, 6 d'abril), Telecogresca (BCN, 14 d'abril), Viñarock (Villarobledo, 29 d'abril) o l'OurenRock (Galiza, 8 de juny).

'Ànimes navegables'

La caiguda de Barcelona el 26 de gener de 1939 marcà l'inici del final de la guerra del 36 i precipità l'èxode republicà que s'havia iniciat aquell mes. Durant el gener i el febrer de 1939 vora 500.000 persones varen travessar els Pirineus fugint de la repressió franquista, camí de terres de França en un exili a peu en condicions penoses i especialment agreujades per la climatologia adversa i la pluja de bombes de l'aviació del bàndol colpista.

Aquest hivern de 2018 marca el LXXIX aniversari de l'èxode i l'artista valencià Xavi Sarrià presenta precisament divendres 16 de febrer el seu nou videoclip per a 'Ànimes Navegables' que s'obre amb Pere Quart recitant el mític poema 'Corrandes d'exili'.

Xavi Sarrià apunta directament al cor de la memòria amb un videoclip produït per Terral Studio, enregistrat a principis de febrer a l'entorn d'un dels principals "camins de la retirada" (a Camprodon) i on hi participa en el paper protagonista el jove actor català Pau Poch ('Merlí', 'Fènix 11·23', 'REC 2', 'La mala educación'...). Després de l'exitosa acollida dels clip "Amb l'esperança entre les dents" i "Renaixem", que acumulen més de 250.000 reproduccions, "Ànimes Navegables" serà el tercer videoclip d'aquest nou disc en solitari de qui fora cantant i fundador de la mítica banda valenciana Obrint Pas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.