Setmanari d'informació local - 138 anys

Abril: «Qui va callar quan Bauzá va acomiadar 1.351 professionals de la salut es mobilitza contra el decret de català»

17843

MÉS per Mallorca manifesta la seva «satisfacció per l’expectativa que en els propers dies es pugui tancar un acord que respecti el compromís de conèixer les dues llengües oficials de les Illes Balears. «El català ha de ser un requisit en l’accés a la sanitat pública».

El coportaveu de la formació ecosobiranista, David Abril, ha assegurat aquest dilluns que el català «mai ha estat un problema perquè mai s’ha deixat de contractar ni es deixarà de contractar un professional perquè no conegui el català» i que «hi ha oportunisme polític i mobilitzacions de gent que va callar quan Bauzá va acomiadar 1.351 professionals de la salut” però que ara es manifesten contra el decret de català». «Llavors érem altres que ens movíem per defensar la sanitat pública i l’assistència de qualitat”, ha afegit.

«Lamentam que no s’hagi desconvocat la manifestació contra el decret del català i que aquestes mobilitzacions responguin a altres interessos, a banda de no tenir res a veure amb allò que s’ha dit ‘Marea Blanca’». Com ha apuntat Abril, el requisit s’ha d’incloure «per complir amb la modificació que vam fer de la llei, per respecte a l’Estatut i per respecte a aquesta comunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.