Setmanari d'informació local - 138 anys

Música i dansa al Solleric per indagar en les qüestions que determinen la vida

16985

El Casal Solleric acollirà aquest divendres, a les 19.00 hores, la performance 'Existence', que a través de la dansa i de la música d'un violoncel investiga en les qüestions que determinen la vida com la por, l'esperança, l'amor, la malaltia i la mort. La ballarina Minako Seki i el músic Willem Schulz són els autors de la peça, que recorrerà diferents espais del Solleric, segons informa l'Ajuntament de Palma.

«Volem que el Casal Solleric tengui una programació diversa que doni veu als diferents llenguatges artístics de forma transversal», ha afirmat el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç CarrióEl Solleric serà «part de la narració, ja que tant la casa com els seus espais barrocs, com la balconada i el pati, acolliran la representació», ha detallat el regidor.

Tomeu Gomila, d'Au Ments, companyia que participa en l'organització de l'obra, ha explicat que la peça «s'inspira en la mort del germà de na Minako Seki i reflexiona sobre l'existència». «Intentam entendre què és la vida i què és la mort i ho feim amb una actitud positiva amb alegria», ha indicat la ballarina. Schulz ha assegurat que «cada escenari és un repte». «El Solleric, amb la seva particular arquitectura, també ho serà». «Connectarem amb la seva arquitectura», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.