Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern construirà 57 habitatges socials al Molinar per fomentar la convivència intergeneracional

16979

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit aquest dijous a la presentació del projecte arquitectònic per construir 57 habitatges en un solar del carrer de Cuba, al Molinar. Estan destinades per a gent gran amb una part reservada a joves amb l'objectiu de fomentar la convivència intergeneracional.

Segons han explicat, l'Ibavi destinarà part dels pisos a joves que estiguin cursant estudis relacionats amb la tercera edat o tenguin interès en tenir cura de persones grans.

En concret, són 51 habitatges de 40 metres quadrats i un dormitori, i de sis habitatges de 50 metres quadrats i dos dormitoris. A la planta baixa, s'habilitaran zones comunes, com un menjador, un servei de fisioteràpia o una sala multiusos. El termini d'execució de les obres és de 21 mesos i està previst que puguin començar el proper mes de juny.

Per la seva banda, Armengol ha detallat algunes de les principals mesures preses pel Govern per facilitar l'accés a l'habitatge i ha elogiat els futurs pisos de la promoció del Molinar. A més, ha destacat que quan estiguin construïdes «el barri i la ciutat també guanyaran en infraestructures socials, que són absolutament necessàries».

Per la seva banda, el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha subratllat que el Pla d'Habitatge és una «política a llarg termini, que demana continuïtat i un esforç inversor molt important».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.