Setmanari d'informació local - 138 anys

Oceana demana al Govern espanyol que compleixi i ampliï el Parc Nacional de Cabrera

15939

Oceana ha reclamat aquest dimarts al Govern espanyol que compleixi el seu compromís d'ampliar el Parc Nacional de Cabrera i desbloquegi la paràlisi soferta des del juny passat quan el Govern li va traslladar una proposta tècnica, fruit d'un procés de participació ciutadana.

Segons ha informat Oceana en un comunicat, l'ampliació del Parc compta amb un suport polític sense precedents, ja que la pràctica totalitat dels grups parlamentaris del Congrés, Senat, Parlament, Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma demana aquesta ampliació.

«Espanya va adquirir el compromís d'ampliar Cabrera en aquesta legislatura i va anunciar en la conferència internacional 'Our Ocean' que ho faria amb el consens de les autoritats regionals i locals, i els sectors afectats, ha declarat el director de Ciència d'Oceana a Europa , Ricardo Aguilar. El consens per ampliar Cabrera és aclaparador. Per tant, no veiem cap impediment per avançar amb l'ampliació del que serà el Parc Nacional més gran i divers de la Mediterrània Occidental», ha afegit.

En aquest sentit, el Patronat de Cabrera, màxim òrgan de participació de la societat del Parc, ha enviat una carta a la ministra espanyola de Medi Ambient, el secretari de general Pesca i la secretària d'Estat de Medi Ambient per manifestar-los la seva preocupació per la paralització del procés d'ampliació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.