Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell organitzarà un concurs d'iniciatives 'smart' a Mallorca

15619

El Departament de Modernització i Funció Pública del Consell de Mallorca engegarà un concurs d'iniciatives 'smart' dirigit a ajuntaments i empreses locals. Els tres finalistes de cada categoria tendran un espai gratuït a la ‘Smart Island World Congress’.

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha presentat aquest concurs a la Comissió Assessora Smart Mallorca i ha animat a tots a participar perquè volen «demostrar que a Mallorca es fa molt treball 'smart'» ja que, tal com ha ressaltat, «administracions i empreses» volen que l'illa «sigui cada vegada més moderna».

A principis de 2018, es publicaran les bases del concurs i s'obrirà un període de presentació de projectes. Després d'això, un tribunal escollirà tres finalistes de cada categoria (ajuntaments i empreses locals). Durant la comissió, també s'han creat grups de treball perquè facin propostes de les temàtiques que han de centrar la segona edició de la ‘Smart Island World Congress’. Aquestes propostes després es debatran per poder tancar el programa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.