Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca denuncia la «nul·la preocupació de l’Estat» pel transport aeri de l'illa

15405

La problemàtica del Transport Aeri de Menorca continua afectant la vida i l'economia dels menorquins. Les veus de la societat insular en aquest tema són una reivindicació històrica. Tanmateix, després de les moltes campanyes socials i institucionals la connectivitat de Menorca amb la península i Europa es manté a nivells tercermundistes, especialment durant l’època d’hivern.

És per açò que des de Més per Menorca denuncien, «per enèsima vegada, que qui té la gestió en transport aeri, l’Estat, seguesqui sense fer res per afavorir que la connectivitat de i amb Menorca millori, tant amb la resta de la resta de l'Estat com a nivell internacional».

«Recordam, i posam de manifest alhora, que tant les institucions de les Illes Balears com des del mateix Consell de Menorca es treballa a fons per aconseguir una connectivitat molt millor que l'actual». Així, demanen que l’Estat prengui mesures especials que afectin l’Aeroport de Menorca i incentivin que les companyies apostin per les rutes i connexions amb l'illa, ja sigui amb millorar de taxes, bonificacions o qualsevol altra alternativa.

«Per altra banda, també exigim a Biel Company, diputat i president del PP a les Balears, que surti de la seva hibernació, del seu silenci i del seu immobilisme i actuï per la problemàtica que pateix Menorca», ha comunicat Més per Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.