Setmanari d'informació local - 138 anys

IbSalut es personarà com a acusació contra el detengut per l'agressió a un metge a Muro

14899

El Servei de Salut de les Balears (IbSalut) es personarà com a acusació en el procediment penal contra el detengut per agredir un metge del centre de salut de Muro.

Així ho ha anunciat la consellera de Salut, Patricia Gómez, en resposta a una qüestió dels periodistes durant una roda de premsa aquest matí. Gómez ha indicat que el Govern preveu personar-se en tots els processos d'agressions a personal sanitari de l'IbSalut.

La consellera ha manifestat «tolerància zero» amb qualsevol tipus d'agressió física o verbal al personal sanitari i ha desitjat que no es produeixin més casos. «És intolerable que s'agredeixi una persona que el que vol és ajudar-te i atendre't, i més amb aquest nivell de força», ha dit Gómez.

La consellera ha explicat que s'han augmentat els professionals de seguretat que fan feina als centres de salut si bé no tots els centres disposen d'ells. A més, ha recordat que els professionals sanitaris realitzen un «treball molt proper a les persones», el que fa necessari extremar al màxim les mesures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.