Setmanari d'informació local - 138 anys

La ludoteca de l’Olivar amplia el seu horari coincidint amb l’obertura del mercat

14881
La ludoteca del mercat de l’Olivar ha ampliat des d’aquest mes d’octubre el seu horari els divendres horabaixa. | Ajuntament de Palma

La ludoteca del mercat de l’Olivar ha ampliat des d’aquest mes d’octubre el seu horari els divendres horabaixa, coincidint en l’horabaixa d’obertura del mercat.

Amb aquesta ampliació el servei de ludoteca, que es presta de forma gratuïta a tots els usuaris del mercat entre dia 1 d’octubre i el 30 de juny, duplica el seu horari.

Així, segons ha explicat l’Ajuntament, el servei obrirà tots els divendres entre les 17 i les 20 hores i tots els dissabtes, com ho venia fent fins ara, entre les 10 i les 14 hores.

Una monitora organitza cada divendres i dissabte matí diferents activitats orientades als nins com origami, escriptura creativa, manualitats i tot un seguit d’activitats.

La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, ha realitzat avui una visita a les instal·lacions d’aquest espai al mercat de l’Olivar. Aquest servei fou emprat durant el curs passat per un total de 400 nins i nines i es preveu que aquestes xifres es dupliquin al present curs.

Martín ha recordat l’esforç que està fent la regidoria per donar més serveis a infants i famílies. «Hem duplicat les activitats de promoció de la salut a les escoles i ara donam una passa més ampliant l’horari d’atenció de la ludoteca. Treballam amb una doble línia: la promoció dels mercats municipals des de que els infants són petits perquè estimin els seus mercats i el producte de qualitat que es poden comprar aquí i després també promocionam l’alimentació saludable», ha explicat i ha convidat a tothom a gaudir d’aquest servei que és “completament gratuït”.

Afluència de nins i nines

El mes de més afluència de nins i nies a la ludoteca el curs passat fou el desembre, amb un total de 97 nins i nies. En concret, segons l’Ajuntament, el número d’usuaris distribuït segons el curs escolar fou el següent:  

Octubre: 15 nins

Novembre: 31 nins

Desembre: 97 nins

Gener: 46 nins

Febrer: 37 nins

Març: 59 nins

Abril: 41 nins

Maig: 40 nins

Juny: 28 nins

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.