Setmanari d'informació local - 138 anys

Creix un 19 % el nombre d’abonats a l'Orquestra Simfònica

14553

Aquest dijous 19 d'octubre, a les 20.00 hores, a l’Auditòrium de Palma tendrà lloc el primer concert de temporada de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que organitza la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

El nombre d’abonats a tota la temporada ha augmentat gairebé un 19 % amb aproximadament 60 nous abonats. Aquest és un fet important ja que els darrers anys els abonats a tota la temporada augmentava a un ritme només del 3 %.

Per començar aquesta nova temporada, el públic podrà gaudir d’obres de L.V. Beethoven i G. Mahler, a càrrec de la Simfònica amb el solista Benjamin Schmid i l'Acadèmia Simfònica, amb un total de 25 alumnes.

El millor llegat que pot oferir una orquestra a les joves generacions és la seva experiència i saviesa. L’OSIB assumeix aquest compromís a través dels seu programa destinat als joves músics, i vol obrir l'orquestra perquè futurs professionals tinguin l'experiència de compartir amb els nostres músics programes d'alta qualitat.

La primera obra que s'interpretarà en aquesta nova temporada 2017/2018 és el concert per a violí de L.V. Beethoven amb el violinista Benjamin Schmid. El solista vienès ha compartit escenari amb les orquestres més importants del món i ha estat guanyador de la competició 'Carl Flesch'. El 19 d'octubre arriba a Mallorca per interpretar una de les obres més difícils de violí juntament amb l'Orquestra Simfònica.

Per finalitzar la primera vetllada, la grandiloqüent Simfonia número 5 de G. Mahler amb un total de noranta quatre músics dalt de l’escenari. Aquesta obra del compositor austríac es compon per cinc moviments plens de contrastos. Des de la visió de la mort en els dos primers moviments fins a arribar a un final poderós i ple d'energia que no deixarà ningú indiferent.

Aquest mateix concert es repetirà el dia 20 d'octubre, a les 20.00 hores, a l'Auditori de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.