Setmanari d'informació local - 138 anys

El Cap de la Guàrdia Civil reconeix que «són moments difícils per a Espanya»

14389

El Cap de la Guàrdia Civil espanyola a les Balears, Jaume Barceló, ha manifestat aquest dimecres el seu suport als agents destinats a Catalunya, durant el seu discurs en la celebració de la Festivitat del Pilar, Patrona de la Guàrdia Civil espanyola, en la Comandància a Palma. «Estam a prop dels nostres companys de Catalunya», ha expressat.

Per aquest motiu, el cos militar ha prescindit de l'oferiment de vi espanyol amb el qual es preveia culminar l'acte institucional d'aquesta celebració, com a «mostra de solidaritat» amb els agents de Catalunya, ja que «la Guàrdia Civil no està en aquests moments en les millors condicions per a festejos».

«Moments díficils a Espanya»

Al principi del seu parlament, Barceló ha admès que viuen «moments difícils a Espanya», de «crisi social i institucional», en els quals «es qüestionen moltes» i es posa «a prova» les institucions, als seus «principis» i «compromisos».

«Els guàrdies civils tenim el ferm propòsit de seguir complint amb la nostra obligació, sense prestar-nos a res més que al servei públic amb el qual ens comprometérem» ha dit el Coronel, que ha demanat «que ningú pensi» que els seus lemes són «mers jocs retòrics».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.