Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Turisme Palma aposta per la promoció del «turisme idiomàtic»

14345

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha donat la benvinguda aquest dimarts als participants al congrés anual de Fedele, 'Vamos!', en un acte que ha tengut lloc al castell de Bellver. Es tracta d'un esdeveniment de caràcter internacional per a la promoció de Palma i les Balears com a destinació cultural i educativa de l'idioma, segons informa l'Ajuntament. A l'acte també ha assistit el gerent de la Fundació Turisme, Pedro Homar.

Durant la seva intervenció la regidora ha destacat l'aposta que, des d'un primer moment va realitzar la Fundació Turisme «potenciant i impulsant el turisme idiomàtic a la nostra ciutat». «Avui hem aconseguit la meta que ens plantegem des d'un principi, convertir Palma en seu del congrés anual de Fedede», ha declarat Adrover. Així mateix, la regidora ha manifestat el compromís de seguir avançant en la promoció del turisme idiomàtic.

Fedele és la Federació Espanyola d'Associacions d'Escoles d'Espayol i actualment compta amb 89 escoles repartides per tot l'Estat espanyol. A les Balears, està representada per l'Associació d'Escoles d'Español com a Llengua Estrangera, formada per International House Palma, Berlitz Palma i l'Escola d'Idiomes d'Eivissa. Tots els centres Fedele són centres acreditats per l'Institut Cervantes per a l'ensenyament d'espanyol com a llengua estrangera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.