Setmanari d'informació local - 138 anys

EU Campos denuncia un home per comentaris «homòfobs, racistes, xenòfobs i masclistes»

14191

Esquerra Unida de Campos ha comunicat que denuncia un home per delictes d'odi que ha llençat «comentaris homòfobs, racistes, xenòfobs, masclistes», mitjançant la xarxa social Facebook, els quals han aconseguit un nivell de radicalitat «completament exacerbant i incitant de manera molt evident a realitzar delictes de sang».

Aquest individu, que respon a les sigles T.G.F., provoca i incita a través de les xarxes, projectant una gran preocupació sobre EU Campos, «doncs no desitgem que la crispació social i la reacció per part dels autoritarismes s'ensenyoreixin de l'ambient en la localitat de Campos», afirmen des de l'agrupació.

Així com expliquen des d'Esquerra Unida, «una població petita no gaudeix d'una unitat de delictes d'odi en el seu cos de Policia local», per això, fan aquesta reivindicació perquè l'Ajuntament de Campos generi els mecanismes necessaris, ja sigui a través de la Policia local com del jutge de pau, que aquestes situacions de projecció d'odi indiscriminat als col·lectius vulnerables, «així com l'intent d'acoquinar l'activisme d'esquerres que només busca una societat més justa, tolerant i lliure, mitjançant l'acció política».

Des d'Esquerra Unida Campos «no permetrem que el feixisme reneixi en la nostra comunitat, i pensam que ha d'existir una denúncia social, un rebuig social proactiu enfront de la circulació de l'odi a mitjançant les xarxes. Generant tensió social i projectant i anunciant intenció de delictes de sang».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.