Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquests són els jurats dels Premis Ciutat de Palma 2017

13147

L'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha nomenat als jurats dels Premis Ciutat de Palma 2017. L'edició d'enguany manté els premis del 2016 i convoca el premi d'audiovisuals renovat amb una dotació de 10.000 euros. En total, es concediran 88.000 euros en premis en vuit modalitats.

Així mateix, la convocatòria dels premis Llorenç Vilallonga de novel·la i el Joan Alcover de poesia estarà oberta fins al 30 de setembre, dia límit per lliurar els textos. En la categoria Llorenç Vilallonga de novel·la, formen el jurat Joan Mas i Vives, guanyador del Ciutat de Palma 2016; la professora de literatura Isabel Marcillas; la novel·lista i professora Margarita Aritzeta; la filòloga i escriptora Pilar Arnau i l'escriptor Joan Jordi Miralles. En la categoria Joan Alcover de poesia, en el jurat figuren Juan Manuel Homar, guanyador de l'edició 2016; l'escriptor Miquel López Crespí i els poetes i poetesses Meritxell Cucurella-Jorba, María Antonia Massanet i Pau Vadell.

La convocatòria d'Antoni Gelabert d'arts plàstiques, el de còmic, el Bonet de Sant Pere de música, el d'arts escèniques, el de recerca i el d'audiovisuals s'obrirà l'1 d'octubre i finalitzarà el 20 d'octubre. En la categoria Bonet de Sant Pere de Música, estan en el jurat la coordinadora de música de l'àrea de creació de l'Institut Ramon Llull, Maria Lladó; el programador, crític i mànager Joan Vic i l'assessor i productor musical Juan Trias. Quant a Arts escèniques, formen el jurat la programadora de la Sala Beckett de Barcelona Aina Tur; el dramaturg i filòleg Josep Ramon Cerdà i l'actriu Aina Frau.

En Audiovisuals, componen el jurat el cofundador i director d'@Filmin, Jaume Ripoll; la gestora cultural i directora del Festival L'Alternativa, Cristina Riera, i la directora de l'IB-Film Comission, Àngela Bosch. En Còmic, el jurat està compost pel dibuixant de còmic Jorge Isaurralde Tatum, la il·lustradora i dibuixant Natacha Busts i la guanyadora de 2016, Cristina Durán. En la categoria Antoni Gelabert d'Arts Visuals, en el jurat figuren la sotsdirectora d'ARC, Maribel López; la directora de la 'Casa Encendida', Lucía Casani; el guanyador de 2016, Carles Congost; la comissària Pilar Rubí i la directora del Museu Es Baluard, Nekane Aramburu.

Finalment, quant al Premi de recerca, el jurat està format pels historiadors i investigadors Damià Pons, Francisca Lladó i Joaquim Miquel Valdivielso. Les bases de les convocatòries es poden consultar a palmacultura.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.