Setmanari d'informació local - 138 anys

PalmaActiva reparteix 36.500 euros entre 17 petits comerços

12941

PalmaActiva ha repartit fins al moment 36.500 euros entre 17 negocis que varen presentar un projecte per dur a terme millores i modernitzacions en el marc de la concessió d’ajudes econòmiques al petit comerç.

Així ho ha explicat la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, qui ha recordat que el segon període de sol·licituds s’acaba el 15 de setembre i compte amb un total de 55.500 euros a repartir.

La regidora ha recordat que l’any passat es varen concedir 46.000 euros en ajudes directes per la modernització de comerços i, ja que va funcionar «tan bé» des de PalmaActiva es va decidir doblar el pressupost fins als 92.000 euros.

Els comerços que han rebut les ajudes presentaren el seu projecte abans del 15 de maig. En total es presentaren 18 sol·licituds de les quals s’acceptaren totes, a excepció d’una que va acabar rebutjant l’ajuda.

Entre altres, les sol·licituds aprovades corresponen a set per adaptació a les noves tecnologies i millora energètica del comerç, quatre pel canvi o instal·lació de rètols, tres per la substitució de bosses de plàstic per paper i tres per la supressió de barreres arquitectòniques.

Els comerços presentats són perruqueries, comerços dedicats a la venda de productes de salut i bellesa, un forn, una tenda de moda, una de comerç just, una fruiteria, una rellotgeria i una tenda de material esportiu, entre d’altres.

Com a novetat enguany, l’agència de desenvolupament local ha apostat per la supressió de barreres en els comerços. «Ha estat una gran millora i un gran repte pel programa», ha assegurat Adrover, qui ha explicat que l’any passat no es va presentar cap projecte per aquest motiu, però es varen modificar les bases perquè enguany es donessin fins a 4.500 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.