Setmanari d'informació local - 138 anys

Diversió des de qualsevol lloc

12685

L'ús del mòbil per a les tasques quotidianes, com les tauletes i els ordinadors, ja és una cosa normal. Tothom disposa d'un d'aquests dispositius electrònics i, en ocasions, dels tres. Ja no hi ha enigmes en l'ús d'aquests productes, formen part de la vida quotidiana i de la feina.

No només serveixen per treballar o mantenir el contacte amb la família i amics, també poden servir-te de distracció en un moment en què no estiguis fent res i sentis que l'avorriment comença a aparèixer.

Gràcies a les darreres tecnologies, es poden trobar multitud de pàgines que ofereixen jugar online a jocs que es coneixen molt bé. Una d'aquestes pàgines és la comunitat Fr9. Aquí es poden trobar jocs multijugador de tot tipus com el pòquer, la ruleta o el famós joc asiàtic Mahjong en el qual s'ha d'anar eliminant les fitxes que siguin iguals fins a acabar.

A més es poden trobar jocs de tota la vida com el parxís i els escacs que passen d'un tauler físic a un de virtual. Aquests jocs són multijugador per la qual cosa no només serveixen per passar una bona estona en el trajecte de l'autobús o quan s'està sol a casa i no es té res més a fer. També serveixen per posar-se en contacte amb altres persones i trobar noves amistats a través dels jocs.

Què són jocs multijugador
Moltes vegades s'ha vist jugar l'home contra la màquina. Un repte en el qual un jugador tracta de guanyar a un ordinador en un joc. Però això pot resultar avorrit quan es juga diverses vegades. En els jocs multijugador es juga contra altres persones, poden ser amics o gent que està connectada al mateix joc. D'aquesta manera s'està jugant contra persones de veritat. En alguns jocs es té l'oportunitat de formar equips i lluitar contra els enemics. Això permet, no només matar el temps per no avorrir-se, també es pot conèixer gent nova i fer una colla per jugar.

La importància de la seguretat
La seguretat a la xarxa és molt important. Cal tenir en compte que moltes persones fan servir certs fòrums per intentar trobar informació confidencial que d'una altra manera no se'ls donaria. La seguretat és un tema molt seriós i les empreses han posat tota la carn a la graella per aconseguir un major nivell de protecció de dades quan s'és a la xarxa.

Però cada un pot posar el seu granet de sorra perquè la seguretat sigui molt més gran. Per exemple, en entrar en aquest tipus de sales multijugador és millor crear un compte de correu electrònic només per jugar i no usar el compte de correu que es té per a totes les coses. D'aquesta manera el flux de dades personals és mínim. Les contrasenyes que es facin servir han de combinar lletres, nombres i símbols perquè sigui més difícil trobar-la. Sempre tenint cura que no sigui tan complicada que nosaltres ens oblidem d'ella. Però si es fa d'aquesta manera serà més segura.

Jocs gratuïts
El millor de moltes d'aquestes sales de jocs multijugador és que es pot jugar, per exemple, al dòmino gratis. Es pot entrar de manera gratuïta i es té a l'abast de la mà molts jocs per poder passar l'estona, divertir-se i conèixer gent sense haver de gastar ni un euro.

La paraula gratis sembla màgica, a tothom li agrada gaudir de coses sense haver de pagar o pagant el mínim possible. En aquestes sales trobaràs el que necessites per passar-ho bé i sense haver de gastar doblers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.