Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort ofereix activitats diürnes i nocturnes amb motiu del Dia Internacional de la Joventut

12643

Aquest dissabte, 12 d’agost, se celebra el Dia Internacional de la Joventut declarat per l’any 1999 per l’Assemblea General de Nacions Unides. Per tal d’unir-se a aquesta celebració l’Ârea de Joventut, Igualtat i Drets Cívics de l'Ajuntament de Palma ha planificat activitats tant diürnes com nocturnes. Amb aquesta celebració l’Ajuntament vol destacar el paper que té el jovent en la prevenció i la transformació dels conflictes, destacant el desenvolupament social de la joventut, la pau i la seguretat.

Així, per una banda el Centre d’Informació Palmajove realitzarà aquest divendres dia 11 d’agost entre les 10 i les 14 hores una jornada de portes obertes al seu local del carrer de Sant Pere adreçada als més joves. Durant la jornada es podrà gaudir de gelat, hi haurà un photocall i un obsequi per als assistents que a més podran fer consultes sobre cursos, estudis, formació, beques, oposicions, contractes de lloguer, etcètera.

#FeimRatapinyada

Per altra banda, el Servei de Dinamització de Joves Dinamo ha organitzat la 24ena edició especial de la Nit de la Ratapinyada coincidint amb aquest Dia Internacional. Així, dissabte des de les 19:30 hores i fins a les 22:30 hores els més joves podran gaudir al passeig del Portitxol d’una desena d’activitats gratuïtes:

  1. Revetlla Jove: actuació del grup de música Som Caparruts, per a un final de festa revetller per als joves participants.

  2. Actuacions grups de ball: participació dels grups de ball que col·laboren habitualment amb els serveis Dinamo i Espais joves.

  3. Actuacions de Punxadiscs: els PD joves tendran un espai on donar-se a conèixer.

  4. Jam Session: els joves músics que integren els grups presents al servei d’Espais joves duran a terme una jam session, amb improvisacions conjuntes entre els diferents grups musicals.

  5. Circ: els joves participants a la Ratapinyada podran aprendre la utilització de diàbolos, skyline, i plats xinesos gràcies al grup de circ La Xalupa.

  6. Actuacions de màgia: amb la participació de l’entitat Triangle màgic, que ens mostraran els seus millors trucs de màgia.

  7. Pintura en viu; també es podrà gaudir de la creació d’un graffiti en viu amb el logotip de la festa durant la Ratapinyada.

  8. Gimcana d’entitats: En aquesta edició es durà a terme una gimcana participativa dissenyada conjuntament amb les entitats que fan feina amb joves.

  9. Scape Room; conjuntament amb l’entitat Wasd Land es realitzarà una dinàmica d’scape room on els joves hauran de trobar la sortida

  10. Tallers participatius: haurà un ventall de tallers i activitats per a participar tant en grup com de forma individual.

  11. Punt d’Informació: com sempre haurà un punt d’informació dels Serveis de Joventut i per a la inscripció de la Ratapinyada.

Cal recordar que la Nit de la Ratapinyada ha celebrat tres edicions anuals en els darrers anys per tal de respondre a la demanda dels grups de joves i entitats: una per les festes de Sant Sebastià, un altra per les festes d’estiu i un altra amb motiu de la festa de Halloween.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.