Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià, el municipi de l'Estat espanyol amb més banderes Q de qualitat a les platges

12551
GEDSC DIGITAL CAMERA

A Calvià onegen aquest any 13 banderes Q que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. Un total de 13 platges del municipi han obtengut el distintiu aquest any convertint-se, d'aquesta manera, en la localitat amb més banderes Q de tot l'Estat espanyol.

En 2016, Calvià va obtenir 9 banderes Q i aquest any va presentar la candidatura per 13 platges aconseguint la totalitat de les propostes presentades. Les platges amb bandera Q són les següents: Illetes (balneari), Cala Comtessa, Oratori, Carregador, Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Penyes Roges, Santa Ponça, Romana, Torà i Palmira. Respecte a l'any passat, les platges que obtenen bandera Q per primera vegada són: Illetes (balneari), Cala Comtessa, Magaluf i Romana.

La bandera Q que atorga l'ICTE, de la Secretaria d'Estat de Turisme, s'aconsegueix després de realitzar una auditoria que acredita el compliment de la norma internacional UNE-ISO 13009: Turisme i serveis relacionats. Certifica que es compleixen exigents criteris de qualitat, seguretat i professionalitat en la gestió i els serveis que s'ofereixen. Entre d'altres aspectes, s'analitzen els equipaments d'ús públic, els serveis de neteja i la recollida selectiva de residus, els dispositius de seguretat, salvament i primers auxilis, els serveis d'informació, els accessos a la zona de bany, els serveis higiènics i els serveis dels establiments d'oci.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el tinent d'alcalde de Turisme, Antonio García Moles, el regidor de la zona de Magaluf, Alfonso Molina, el director general de Turisme de l'Ajuntament, Joan Mesquida, així com representants hotelers, comercials i del concessionari de la platja, han assistit a hissar la bandera Q de la platja de Magaluf. 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.