Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 5.000 persones participen en la recollida de suports dels Pressupostos Participatius

12355

Un total de 5.738 persones han participat en la fase de recollida de suports dels Pressupostos Participatius 2018, que ha tengut lloc entre el 10 de juny i el 10 de juliol. D'aquestes, la majoria de suports entraren via recollida de signatures 5.506 (91%) mentre que els 532 suports restants (9%) ho feren via el nou web www.tufaspalma.cat (532).

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha donat a conèixer aquest dimarts les dades a les diferents associacions que han presentat propostes i ha explicat que des de la seva àrea treballaran per «implantar un sistema híbrid que combini el paper i el web de cara a les votacions finals que tendran lloc al setembre». «Estam valorant implantar un sistema híbrid que combini el paper i el web per poder incorporar a totes les persones que tenen problemes amb la bretxa digital», ha dit Frade que ha recordat que un any més les propostes amb més suports «ens donen una idea com a equip de govern de la gent demana una Palma més verda, més sostenible i amb més qualitat de vida».

Enguany s'han presentat un total de 128 idees per part tant de ciutadans a títol particular com d'entitats i associacions de veïnats i que podran ser objecte de finançament amb 1,5 milions d'euros que es destinen a aquests pressupostos. Durant aquests darrers dies l'àrea de Participació Ciutadana ha validat el total de suports rebuts resultant vàlids un total de 3.271. Així, 2.378 dels 5.738 suports rebuts no han estat considerats vàlids per diferents motius com no aportar el DNI, el nom o la signatura, ser menor de 16 anys, no estar empadronat a Palma o haver donat suport també temàticament.

Les propostes que han rebut més suports han estat el Passeig-Boulevard i carril bici Parc de Sa Riera-Pl. Barcelona-C/ Salvador Dalí (328 suports), la construcció d'un centre de barri al Pil.larí (300 suports), la rehabilitació de la Torre d'en Pau per fer un centre Cívic polivalent (265 suports) i 'Palma una ciutat que dóna suport a la lactància materna' (260 suports), que es va presentar a títol particular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.