Setmanari d'informació local - 138 anys

La Costa Daurada, una destinació vacacional immillorable

12181

Si estau pensant viatjar a la Costa Daurada en les properes vacances o en una escapada que organitzeu, el més probable és que penseu visitar alguns dels millors parcs d'atraccions de l'Estat espanyol. Però això sí, si el que vos preocupa és el pressupost, us donam una alegria, i és que es poden aconseguir entrades per a PortAventura per molt menys del que pensau, així que acompanyau-nos i coneixereu algunes de les particularitats d'aquest lloc tan emblemàtic i amb tant que oferir.

Ferrari Land, el darrer en atraccions


Ferrari Land és sens dubte una de les destinacions més de moda per a aquest estiu, i és que després de la seva recent inauguració, s'ha convertit en un dels llocs més demandats pels amants de la velocitat que estiuegen per la zona.
Cal destacar que estam parlant d'unes atraccions que ocupen una superfície de 60.000 m², les quals varen ser inaugurades l'abril d'aquest mateix any 2017 presentant algunes novetats molt interessants entre les quals, per descomptat, crida més l'atenció la més ràpida i més alta muntanya russa de tota Europa. El seu nom és Red Force i disposa d'un total de 880 metres de llarg per completar el recorregut, al llarg del qual arriba a aconseguir una altura màxima de 112 metres i una velocitat punta de fins a 180 km/h. Això fa que no sigui apta per a cardíacs però, si us agrada gaudir de la velocitat, és sens dubte una de les alternatives més recomanables.
Ja es poden adquirir entrades per a Ferrari Land i gaudir d'un increïble circuit familiar de 570 metres de llarg, tenint a la nostra disposició un recorregut sorprenent amb corbes i rectes que ens faran gaudir com a nens. Però, el millor de tot, és que podrem compartir aquesta experiència amb els nostres petits, ja que ens ofereix la possibilitat d'entrar amb tota la família.
A més tindrem al nostre abast dues enormes torres de 55 metres amb góndoles que baixen i pugen a gran velocitat, una altra de les atraccions arriscades i que no estan dissenyades per a qualsevol, aconseguint que la nostra experiència sigui molt més intensa.
I per acabar (o per començar la nostra experiència), també podrem assistir a qualsevol dels sis simuladors per a adults o els dos simuladors que han estat desenvolupats per als més petits, vivint en la nostra pell una experiència inoblidable.

Viu una experiència inoblidable en el Caribe Aquatic Park


I per a experiències inoblidables la que es pot gaudir en el Caribe Aquatic Park, una destinació de PortAventura totalment ambientada en el Carib i que posa a la nostra disposició més de 50.000 m² de diversió amb un munt de palmeres, platges i música perfectament adaptada a l'entorn.
Es pot gaudir també d'accés a restaurants, així com tendes on podrem realitzar les nostres compres. A més disposa del tobogan aquàtic més alt de tota Europa.
A part compta amb moltes altres atraccions com tobogans de competició, tobogans de caiguda lliure, tobogans multi bump, una platja connectada a una piscina per a nens de manera que es genera una cascada fantàstica amb la qual podrem gaudir del so i de la tranquil·litat de l'entorn. Alhora disposa d'alguns llits d'aigua amb efectes que ens ajudaran a relaxar-nos per complet.
Si comprem entrades per a PortAventura Caribe Aquatic Park, tindrem accés a piscines infantils amb profunditats des de 30 a 50 centímetres, així com a El Galeón Pirata, un vaixell pirata en el qual podrem trobar als populars personatges de Barrio Sésamo i que a més incorpora quatre tobogans que arriben fins a la piscina infantil, per la qual cosa es tracta d'una visita fantàstica pels més petits de la casa.
I un altre dels llocs que hem de visitar és el Triángulo de las Bermudas, que no és ni més ni menys que una piscina d'ones amb la qual gaudirem d'una experiència molt original i relaxant.

Refresca't i desconnecta en el Aquópolis Costa Daurada


I si comprau entrades per a Aquópolis Costa Daurada, també podreu gaudir d'un munt d'atraccions ideals com: Surf Waimea, Splash, Kamikaze, Huracán, Boomerang, Black Hole, Magic Oval, Zigzag, Wave Beach, Speed Race, Vulcano River, Indiana, Blue Lagoon, Funny Jungle, Tortuga Aventura, Mini Park i la Isla del Tesoro.
Tindrem per davant un dia o fins i tot varis d'entreteniment sense fi, podent organitzar la nostra visita i gaudir de tot tipus d'esdeveniments, restaurants, atraccions, serveis i fins i tot una zona VIP per tots aquells que vulguin gaudir d'una experiència totalment única i que els permeti relaxar-se per complet, comptant en tot moment amb la màxima distinció i elegància, a joc amb l'impressionant estil i servei que rebrem.
El delfinari és sens dubte una altra de les visites obligades per a tota la família, tenint la possibilitat de veure fantàstics dofins i lleons marins amb els quals fins i tot podrem interactuar per conèixer millor com són aquests animals que denoten una important intel·ligència. En aquest sentit recomanem que acudiu a les xerrades educatives on coneixerem un munt de detalls que estem totalment convençuts us interessaran.
També ens oferiran algunes exhibicions sorprenents que van dirigides a la conscienciació i a la importància de cuidar el medi ambient, una lliçó molt important que podran aprendre els més petits alhora que gaudeixen d'una experiència original i divertida.
Amb aquestes alternatives finalitzem el nostre llistat amb alguns dels parcs d'atraccions més interessants i més destacats de la Costa Daurada, una elecció fantàstica si volem gaudir d'una experiència inoblidable al costat dels nostres amics i família.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.