Setmanari d'informació local - 138 anys

Campanya crowfunding per construir un refugi per als 16.000 animals abandonats

12173

L'Associació per la Defensa d'Animals (ADA) de Mallorca ha iniciat una campanya de crowdfunding per construir un refugi i, d'aquesta manera, ajudar als 16.000 animals abandonats que asseguren que hi ha a l'Illa. Segons han informat, amb l'arribada de les vacances, el nombre d'animals abandonats es dispara, si ben moltes de les associacions de defensa dels animals «no disposen dels recursos suficients per poder seguir amb la seva labor».

Per això, ADA Mallorca ha iniciat una campanya de recol·lecció de fons en la plataforma de GoFundMe per aconseguir els 20.000 euros que asseguren necessitar per construir un refugi amb el qual cuidar als animals abandonats de Mallorca. Segons recorden, el 2016, juntament amb altres voluntaris i amics, gestionaren l'antiga protectora de SPAP Mallorca, en la qual atengueren a més de 500 animals.

ADA Mallorca ha trobat un terreny de més de 5.000 metres quadrats situat a Son Fusteret i necessiten «una gran injecció de capital per poder condicionar la finca a les necessitats dels animals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.