Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Què hem fet a La Vila del Pingüí?

11243

La Vila del Pingüí, el programa matinal de la ràdio Ona Mediterrània, celebra el seu final de temporada. L'espai conduït per Joan Farrés i Leire Giral ofereix un vídeo homenatge on es descobreixen les cares visibles que han habitat dins la ciutat radiofònica de la 98.0 de l'FM.

El programa despertador d'Ona Mediterrània iniciava el camí el passat 3 d'octubre de l'any 2016 marcant el seu horari de dilluns a divendres entre les 7.30 h i les 10 h, amb la intenció de repassar les notícies del dia, entrevistar les personalitats de l'entorn social i polític de les Balears i oferir gran quantitat de seccions per tal de sumar entreteniment i informació diària.

I en la darrera setmana d'aquesta primera temporada l'equip del programa afirma estar més que satisfet pels objectius complerts. Amb l'ajuda de tots els col·laboradors i col·laboradores s'ha aconseguit crear un producte radiofònic ple de continguts i que ha anat augmentant dia a dia. A més, les dades d'audiència diària han confirmat que cada vegada han estat més els oients que han decidit comptar amb La Vila del Pingüí per iniciar la jornada (el programa ha guanyat més de 3.000 oients diaris des de l'estiu del 2016).

Per tot plegat, la comunitat pingüina ha preparat un vídeo final on es resumeix la tasca que s'ha intentat fer cada matí des d'una ràdio compromesa amb la llengua i la cultura de la nostra terra. L'èxit assolit convida a creure en una segona temporada, però abans encara queda sumar una celebració final: el darrer programa de la temporada (aquest divendres 30 de juny) s'emetrà des de les terrasses de la Seu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.