Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca acorda el Pla de Feina per enfortir l’estructura del nou partit

11048

L’Assemblea de Més per Menorca, celebrada aquest dissabte al matí al Mercadal, ha aprovat un Pla de Feina per tal de fixar nous objectius de cara als primers mesos de 2018. El Document de debat ha estat exposat pel secretari d’Organització Joan Albert Pons. Una hora bans, la Comissió Executiva havia tractat diversos temes, alguns dels quals han estat exposats després a l’Assemblea, com el mateix Pla de Feina.

A més de revisar algunes qüestions d’ordre intern, el principal tema a engegar és «la redacció dels estatuts de la nova formació, una encomanda que ve del darrer Congrés celebrat». Primer serà un esborrany que tractarà la Comissió Executiva per a després sotmetre la proposta d’estatuts a les esmenes i aprovació de l’Assemblea.

També s’ha acordat una Agenda d’Actes Socials per reforçar determinades polítiques i preparar un Pla d’aliances per fixar nous lligams sectorials i/o territorials i establir noves relacions sociopolítiques. En el transcurs de l’Assemblea també s’ha proposat treballar elements electorals com a preparatius de la propera cita amb les urnes.

La trobada, tot i no haver comptat amb una notable assistència, ha estat «fructífera i productiva» i amb l’aportació i intervenció de gairebé totes les veus presents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.