Setmanari d'informació local - 138 anys

La gimcana Tresca-barris recorrerà la història i els carrers del Terreno

10980

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, juntament amb el presdent de l’AAVV El Terreno, Xavier Abraham, el dibuixant del llibre Dibuixant El Terreno, Feliu Renom i els comerciants de la zona i els organitzadors de Tresca-barris Toni Mir i Ana Ferrero han presentat aquest dijous al mirador Remígia Caubet la gimcana popular Tresca-barris que es farà el proper 25 de juny al barri del Terreno.

Aquesta activitat forma part de les novetats de les festes d’estiu que es varen començar a introduir l’any passat amb l’objectiu de que les festes ajudin a millorar el coneixement dels barris de ciutat i a posar en valor les entitats i col·lectius que fan feina als barris de Palma.

Enguany la gimcana proposa que els grups que hi participin s’idenfiquin amb algun element relacionat amb la història d’aquest barri com el modernisme (art, arquitectura, literatura), turisme burgès de principis del segle XX o bé personatges famosos que hi nan viscut. De fet la mateixa prova inclourà un premi especial al grup més ben ambientat.

INSCRIPCIONS

El termini per inscriure’s a la gimcana està obert des d'aquest dijous i i es pot fer via el web www.trescaelterreno.cat o bé al casal de barri del Terreno. Poden participar a Tresca-barris grups que han d’estar formats per un mínim de tres i un màxim de cinc persones. Els menors de 8 anys poden exercir d’acompanyants d’un grup però no comptaran com a participants.

La gimcana començarà el proper dia 25 de juny a les 10.30 hores al Mirador Remígia Caubet i s’haurà de fer amb un temps màxim de 2 hores i mitja. Consta de 12 controls i 10 plafons amb preguntes que puntuaran. El grup guanyador serà el que finalitzi la gimcana amb el menor nombre de segons i les bases de la prova estipulen bonificacions per a aquells grups que acudeixin amb tots els membres disfressats.

PREMIS
1r premi:

  • Sopar amb espectacle per a tots els integrants de l’equip guanyador al Café a Tres Bandas, cortesia d’aquest cafè
  • Un mes gratuït al gimnàs Vital Sport Gym per a tot l’equip guanyador, cortesia d’aquest gimnàs
  • Una ampolla de vi per a cadascun dels integrants de l’equip guanyador, cortesia de Bodega Mortix
  • Bo de compra de 25 euros en productes de Chiquiparty, cortesia d’aquest
  • Bo de 20 euros per a compres a la Farmàcia Miquel, cortesia d’aquesta farmàcia
  • Bo de 20 euros per a compres a la Farmàcia Parera, cortesia d’aquesta farmàcia
  • Una ensaïmada grossa i un pa de xeixa, cortesia del Forn del Terreno
  • Lot de llibres de la Institució Francesc de Borja Moll  

2n premi:

  • Cinc entrades per a un concert d’estiu al Castell de Bellver o cinc entrades d’un espectacle infantil del cicle TOTIMOLT 2017-2018, cortesia del Negociat de Música i Arts Escèniques de l’Ajuntament de Palma
  • Tour per Palma i el Terreno amb Port Bike Mallorca per a tot l’equip, cortesia de Port Bike Mallorca
  • Pastís polonès, especialitat de la cafeteria pastisseria Arcoiris, cortesia d’aquesta
  • Bo de 10 euros per a compres a la Farmàcia Miquel

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.