Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila: «A Palma no tenen lloc els missatges d'odi i no volem que ningú vengui a llançar-los»

10818
Ajuntament de Palma.

L'Ajuntament de Palma ha penjat aquest divendres la bandera transsexual a la balconada com a «símbol de tolerància» coincidint amb la visita a Palma del president del grup Hazte Oír, que precisament promou la intolerància, Ignacio Arsuaga. A més, segons han explicat des del Consistori, els busos de la línia 2 de l'Empresa Municipal de Transport durà aquest divendres i aquest dissabte el missatge 'Stop transfòbia'.

Amb aquest acte l'Ajuntament ha volgut transmetre el missatge de que «Palma és una ciutat de tolerància, una ciutat on treballem per la igualtat d'oportunitats i perquè les persones desenvolupin les seves vides i siguin felices», ha assegurat el batle de Palma, José Hila. «Palma és una ciutat on no tenen lloc els missatges d'odi i no volem que vengui ningú a llançar aquests tipus de missatges», ha afegit el batle, qui ha recordat la declaració institucional que va fer el ple de l'Ajuntament en aquest sentit.

Hila ha afegit que «les entitats han de treballar per la igualtat, per l'enteniment, però no utilitzar als nins i nines amb aquestes finalitats i per llançar missatges en positiu, i no d'enfrontament i odi, que és el més allunyat d'una societat moderna, oberta i cosmopolita que tots volem construir».

Per la seva banda, el regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha destacat «el compromís municipal amb la comunitat LGTBI i específicament amb les persones trans de la nostra ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.