Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inverteix fins a 105.000 euros més en activitats d'interès social de les entitats sense ànim de lucre

10772
La regidora de Benestar, Mercè Borràs.

L'Ajuntament de Palma ha augmentat en 105.000 euros les subvencions a les activitats d'interès social de les entitats sense ànim de lucre, passant de 590.000 euros a 695.000 euros. La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha explicat que les subvencions «van destinades a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin programes considerats prioritaris per a l'àrea i continuen en la línia de col·laboració amb el tercer sector i suport a projectes de la societat civil».

La finalitat d'aquestes activitats és donar suport a activitats que tenguin per objectiu millorar la qualitat de vida i la situació de persones o col·lectius, segons ha assenyalat l’Ajuntament. Se subvencionen amb fins a 10.000 euros cada activitat i cada entitat pot presentar com a màxim cinc projectes d'activitats, amb l'objectiu d'arribar a més entitats i a projectes de diferent envergadura.

Quant a les actuacions comunitàries, se subvencionen amb fins a 60.000 euros per projecte i cada entitat pot presentar com a màxim dos projectes. Com a novetat se subvencionaran projectes que facin referència a la cobertura de necessitats bàsiques i actuacions innovadores relacionades amb l'àmbit de l'atenció, que contemplin l'optimització d'aliments que es puguin malbaratar, estudis que plantegin alternatives a la manca d'habitatges socials, activitats relacionades a abordar la problemàtica d'habitatge en situacions d'emergència o a activitats per afrontar la problemàtica de pobresa energètica.

També se subvencionaran activitats que fan referència a la detecció i intervenció en situacions de vulnerabilitat i activitats dirigides a prevenir l'abandó escolar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.