Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmer afirma que el descompte del 75 % no està aprovat i si s'aprova s'aplicarà també a les Balears

10592

La diputada del PP Balears al Congrés i portaveu d'Economia del Grup Parlamentari Popular, Teresa Palmer, ha fet unes declaracions aquest dijous en què afirma que les notícies que han sortit sobre el descompte de residents per a Canàries «no són certes».

En ser preguntada pel possible acord del Govern espanyol amb Nova Canàries per augmentar el descompte de resident del 50 % al 75 % en trajectes entre illes, Palmer ha remarcat diverses vegades que aquest acord «encara no està tancat ni aprovat. És una proposta, una petició de Nova Canàries però encara està en procés de negociació».

A més, ha volgut deixar clar que els diputats de les Balears estan «absolutament pendents d'aquesta negociació» i que «dins el marc actual que regula les subvencions de descompte de resident diu que s'ha d'aplicar als territoris insulars que es veuen afectats». Per tant, ha afirmat que «qualsevol mesura que s'aprovàs per a un territori s'aprovaria per a l'altre dins la normativa actual.

Per últim, ha acabat les seves declaracions carregant contra el PSOE: «nosaltres hauríem d'estar negociant amb el PSOE però no podem fer-ho perquè s'ha tornat menys moderat, sobretot des que va guanyar Pedro Sánchez la setmana passada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.