Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern demana que s'augmenti el descompte de resident al 75% tal i com s'ha fet a Canàries

10584

El Govern ha assegurat que qualsevol acord sobre millores en les bonificacions en la connectivitat aèria i marítima que l'Estat aconsegueixi amb diputats de Canàries per aprovar els Pressupostos Generals de l'Estat s'haurà d'aplicar també a Balears.

Així, l'Executiu ha considerat en un comunicat que l'anunci fet aquest dimecres per Nova Canàries de que hi ha acord per elevar del 50 al 75 per cent el descompte de resident en els bitllets d'avió i vaixell per als trajectes entre illes demostra que hi ha disposició a millorar les bonificacions.

«L'important és que s'incrementi la dotació pressupostària per a les bonificacions en la connectivitat i si es fa per a Canàries, haurà d'haver-hi també l'augment proporcional per a les Balears», ha afirmat el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons.

Igualment, Pons ha recordat que, a nivell de governs autonòmics, hi ha un front comú entre els executius de Balears i Canàries perquè qualsevol millora en la connectivitat repercuteixi en els dos arxipèlags. De fet, ha recordat que s'ha demanat formalment una reunió conjunta al ministre de Foment per exigir aquesta millora.

D'aquesta manera, el conseller ha indicat que si ara, via negociació de pressupostos, hi ha compromisos de l'Estat, «la conseqüència ha de ser que s'accelerin aquestes millores que els dos governs plantegen i exigeixen de manera conjunta a l'Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.