Setmanari d'informació local - 138 anys

Com triar agencia SEO a les Balears

Si vols posicionar-te bé i aconseguir el teu objectiu, no pots confiar en qualsevol

10314

És un fet que el posicionament web s'ha convertit en una de les principals eines per guanyar en competitivitat. Si no apareixes a la primera pàgina d'un cercador, dóna igual la qualitat del teu producte o el servei que ofereixes, perquè no aconseguiràs créixer de debò. Per això, és important triar una bona agencia SEO, que t'ajudi a aconseguir més clients i potenciar la teva presència a la xarxa. Encara que pot ser que sigui una mica complicat a causa del número d'empreses que asseguren tenir la clau per posicionar-te. Vegem alguns consells per triar agencia SEO a les Balears.

Pensa bé quins són els teus objectius

Vols augmentar les vendes per Internet o cerques alguna cosa més? T'interessa rebre més tràfic? O estàs intentant crear una imatge de marca potent que es quedi en la ment de les persones? Aquestes preguntes has de fer-te-les abans de començar a cercar agencia SEO a Balears. Depenent de quina sigui la resposta a aquestes qüestions, necessitaràs una major o menor inversió, com destaca l'expert en SEO Facundo Oreste.
Per exemple, si vols accelerar els resultats, pot ser que necessitis crear una campanya de pagament en cercadors, mentre que si estàs cercant subscriptors i seguidors en xarxes socials, els continguts i el Social Media han d'estar integrats a la teva estratègia de posicionament.

Tingues en compte que el SEO no és gratis

Un dels errors més habituals és pensar que les estratègies de SEO són gratis. Un error greu que pot sortir realment molt car. Amb la gran competència que existeix avui en Internet, per fer bon SEO a Eivissa es necessita molta informació i tenir l'experiència suficient per saber interpretar-la. En el cas contrari, pot ser que hagis d'invertir més recursos al posicionament, primer per solucionar els problemes que han sorgit amb un mal SEO i després per començar a fer les coses com haurien d'haver estat des del principi.

Cerca casos d'èxit

Hi ha agències que treballen molt bé les seves paraules clau per demostrar que són molt bones fent SEO. Però aquesta és solament una part de la feina. És important que l'agència que estàs cercant pugui mostrar casos d'èxit, com clients que estan en les primeres posicions i comentaris dels qui ja ha utilitzat els seus serveis. Comparar és important abans de prendre una decisió.

Confia només en professionals

Només els experts poden garantir bons resultats. No et deixis portar per falses promeses, sinó per fets. Algunes agències ofereixen una auditoria SEO gratuïta, la qual cosa és bastant interessant perquè així pots saber quines coses estan funcionant i quines s'han de millorar a la teva estratègia. Un consultor SEO a Mallorca que parteix d'aquesta base segur que t'ajudarà a aconseguir resultats satisfactoris molt més ràpid que si comença a fer feina sense conèixer aspectes importants del teu projecte. Això és el que diferencia als veritables experts dels qui diuen saber de SEO.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.