Setmanari d'informació local - 138 anys

Palmajove recopila les activitats de lleure per a l'estiu en una agenda

10128

El servei Palmajove, que depèn de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma, ha recopilat tota la informació de les activitats d’oci i temps lliure per a aquestes vacances d’estiu que organitzen diferents organismes i entitats a Palma i a Mallorca adreçades al jovent. L’oferta d’activitats és molt diversa per tractar d’abastar tots els interessos i les aficions del jovent i s’actualitza de forma permanent amb les activitats que vagin sortint, que es van incorporant a l’agenda.

L’agenda inclou campaments, campus esportius, colònies d’estiu, camps de treball o cursos, entre d’altres, de gran varietat de temes com anglès, teatre, dansa, esports d’aigua, activitats d’aventura, arqueologia, ciència o tecnologia. Es poden consultar al web www.palmajove.cat

D’altra banda, en el cas de les entitats que organitzin activitats lúdiques, culturals i d’oci, aquestes poden fer arribar a Palmajove la informació que no hi aparegui per correu electrònic (palmajove@palma.cat), perquè s’hi inclogui.

Els mesos de juny, juliol, agost i setembre l’agenda incorporarà els concerts, festivals i festes que es duran a terme durant l’estiu, a més de les activitats gratuïtes que organitzen mensualment els serveis de Joventut: Espais Joves i Equip Dinamo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.