Setmanari d'informació local - 138 anys

El camí de l'emprenedor

9644
Amb una bona idea, ganes de treballar i una agència, es tenen tots els punts a favor per aconseguir que un negoci online funcioni. | Emprend3

Ja sigui per la crisi que ha precaritzat l'ocupació fins a límits insuportables, sigui per una ambició personal o per desenvolupar una idea pròpia, el camp de l'emprenement és cada vegada més acceptat i pres per joves que no temen iniciar l'aventura de crear una empresa des de zero. Encara que cal saber que el procés de constitució i engegada d'una empresa és una tasca difícil, no per la seva complexitat, sinó per la laboriositat de la tramitació per formalitzar aquesta constitució.
A l'hora de decidir crear una empresa, cal tenir en compte, entre altres, els següents factors: la definició de l'activitat a desenvolupar, la planificació global i a llarg termini, la valoració de riscos, la capacitat financera, la viabilitat del negoci, l'estudi de mercat... Tots aquests aspectes convé recollir-los en un document, que es denomina Pla d'Empresa.
El següent pas és l'elecció de la forma jurídica, tenint en compte una sèrie de factors clau: el número de socis, la quantia del capital social i la responsabilitat enfront de tercers. Depenent de la forma jurídica escollida, caldrà dur a terme tràmits per a l'adopció de la personalitat jurídica i els corresponents a l'exercici de l'activitat. D'altra banda, el sistema de creació telemàtica d'empreses ofereix una major agilitat i comoditat en aquests processos. Finalment, és interessant conèixer els programes de finançament per a emprenedors i PIME i les diferents formes de contractació laboral.
Per a algú que està començant al món de l'empresa i els negocis, és molt recomanable que es confiï en una assessoria en línia especialitzada en autònoms, PIMES i emprenedors en general, com la web emprendeon.com que referenciem a l'enllaç, ja que és ideal que l'assessor sigui expert en relacions laborals i tingui a la seva disposició un equip d'economistes i advocats amb experiència. L'assessor que estem recomanant aquí, perquè serveixi de força aliada per a la construcció d'una nova empresa, aconsella sobre la forma jurídica més convenient de forma totalment gratuïta.
Igual que ha de comptar amb un grup de professionals de l'àmbit laboral, haurà de tenir assegurada la col·laboració d'un equip legal perquè li solucioni els problemes que puguin presentar-se diàriament en una PIME. D'aquesta forma, moltes de les situacions quotidianes que tenen una gran càrrega legal i que val la pena consultar amb un expert per fer les coses bé i evitar futurs problemes quedaran solucionades.
Assumptes d'interès empresarial, tals com blindar les teves relacions amb proveïdors i clients, frenar la morositat, evitar problemes amb l'ús de les dades dels teus clients, a l'hora de contractar a un treballador o, fins i tot, competir en un entorn online, han de ser portats per un bufet d'advocats que serveixi tant com penalista com per a les decisions pròpies d'un entorn laboral.
La importància que sigui un bon advocat penal a Madrid o en la comunitat on es desenvolupi l'activitat, ve definida pels casos que es puguin donar en actuacions com a delictes d'estafa i apropiació indeguda, societaris, fiscals o contra la Hisenda Pública, d'insolvència punible, contra la Seguretat Social, contra els drets dels treballadors (amb especial dedicació a les responsabilitats penals derivades d'accidents laborals), contra la propietat industrial o intel·lectual (drets d'autor, marques, patents, etc), contra els recursos naturals i el medi ambient, urbanístics i d'ordenació del territori, de falsedat documental, contra la Salut Pública relacionats amb la indústria alimentària o farmacèutica i un llarg etcètera.


Ajudes al jove empresari
El camí de l'emprenedor s'inicia triant un equip que l'assessori i li guiï pels camins que desconeix i comptant amb la protecció jurídica de confiança necessària per als casos en què pogués necessitar l'exercici del dret. Tot això passa, inevitablement, per tenir una mica de doblers per iniciar l'activitat.
A vegades, segons l'agència o l'empresa que es tingui planificat crear, necessitarà massa doblers, i això ocorre quan la idea està basada en un negoci online. En el cas de construir una ocupació a partir d'una web, per vendre serveis o productes, la inversió és mínima, ja que solament necessitarà diners per a un equip informàtic, accés a la xarxa, i la construcció d'una web.
A més, gràcies als serveis de les agències de crèdits ràpids com Creditosrapidos10min, que ofereixen fins i tot préstecs amb ASNEF, l'emprenedor pot iniciar la seva carrera sense tenir doblers estalviats i sense haver de recórrer a cap soci capitalista que acabi quedant-se amb els beneficis.
Les empreses dedicades al comerç electrònic gaudeixen en aquests moments de gran popularitat, precisament per això que diem, pels pocs costos que porta implicats posar-la en funcionament. Això no ha de portar a engany i pensar que és alguna cosa fàcil d'aconseguir que una web arribi a ser productiva i pugui proporcionar un sou decent.
Cal ser molt constants en el treball i comptar amb un equip de professionals del disseny i del posicionament web, que siguin capaç de crear una identitat corporativa que defineixi correctament a l'empresa i l'ajudi a vendre. Aranda és aquest estudi de disseny gràfic que porta a les empreses webs a aconseguir els objectius marcats de visibilitat a la xarxa, així com de conversió de les visites en vendes.
Amb una bona idea, ganes de treballar i una agència com la que hem ressenyat, es tenen tots els punts a favor per aconseguir que un negoci online funcioni. Dissenyen i engeguen l'estratègia específica que necessita la web empresa, amb la qual serà capaç de comunicar i vendre més i millor.
La creació d'una web com a negoci, empresa de nova creació o per potenciar una existent, és el millor mètode per ampliar horitzons i captar clients. És la forma que té el segle XXI de garantir les vendes, sobretot als nous empresaris, pels quals no és possible una empresa sense presència a la xarxa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.