Setmanari d'informació local - 138 anys

José Luis García reelegit Secretari General de CCOO

9428

El XI Congrés de Comissions Obreres (CCOO) de Balears ha reelegit a José Luis García com a Secretari General amb el 98 per cent dels vots -103 vots dels 105 emesos-.

També s'ha triat amb el 97 per cent dels vots -102 suports- a la nova comissió executiva integrada per Isabel Millán, Francesc Mellado, Eva Cerdeiriña, Jesús Vega, Catalina Ginard, Alfredo Gutiérrez, Carmen Sánchez, Carme Seguí, Margarita Vicens i Yolanda Calvo.

Al final del Congrés, José Luis García ha recordat que el projecte de CCOO de Balears «vol donar resposta a la realitat que sofreixen els treballadors de les Illes». En aquest sentit, s'ha referit a les condicions laborals, on ha denunciat «precarietat marcada per contractes temporals i a temps parcial, càrregues de treball i ritmes de treball excessius, salaris baixos», i també ha al·ludit a qüestions socials com les pensions, sistemes de protecció, sanitat, educació, o la bretxa de gènere.

L'objectiu és «fer front a la xacra de la desigualtat i a la pobresa que s'ha configurat a l'empara de la ideologia neoliberal», ha incidit.

Per a García, CCOO de Balears és ja «una organització cohesionada que té com a objectiu ser el referent per la classe treballadora, lluitant per l'ocupació de qualitat i contra la precarietat, i per la ciutadania, batallant contra la pobresa i la desigualtat; promovent nous drets de ciutadania i lluitant per la recuperació dels drets robats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.