Setmanari d'informació local - 138 anys

Cap de setmana de fires a Mallorca

9400

A més de la XII Fira Nàutica i mostra gastronòmica de la Sípia d'Alcúdia, aquest cap de setmana també trobarem fires a Calvià, Alcúdia, Capdepera, Santa Margalida i sa Pobla.

Fira d’Oví i Caprí, Calvià - 8 i 9 d’abril
La Fira d’Oví i Caprí de Calvià suposa una gran oportunitat per contemplar ovelles i cabres de raça autòctona. Concursos d’animals, venda de productes artesans, activitats infantils, xerrades, música i balls populars completen aquesta fira de marcat caràcter ramader. Enguany, la Fira d’Oví i Caprí de Calvià concentra el gruix de les seves activitats el cap de setmana del 8 i 9 d’abril. Dissabte serà el dia més complet amb una mostra gastronòmica que tendrà lloc a l’hora de dinar a la Plaça Nova.

II Fira de l’esport gabellí, Capdepera - 7 i 8 d’abril
La fira de l’esport gabellí de Capdepera té lloc dins el marc del programa Capdepera Activa, el qual cerca promocionar l’esport i la vida saludable. Una bona oportunitat per veure i provar de practicar diferents modalitats esportives juntament amb professionals esportius. Les jornades inclouen partits i petits tornejos de diferents esports, com ara el  bàsquet o futbol, ball, atletisme... Així com la promoció de clubs esportius, institucions i empreses relacionades amb l’esport i la salut. La II Fira de l’esport gabellí se celebrarà el divendres dia 7 d’abril i el dissabte dia 8 d’abril al recinte poliesportiu d’es Figueral.


Fira de Santa Margalida - 9 d'abril
Agricultura, ramaderia, artesania amb exposicions i espais per a les energies renovables tenen cabuda a la Fira de Santa Margalida. Una fira que enguany arriba a la seva 34ena edició i que tendrà lloc aquest diumenge 9 d’abril.

A més a més, l’arribada de la primavera també obre a Santa Margalida altres fires, que conviuen i es complementen, com la 6ena Mostra de l’Ametlla de Santa Margalida, la VI Mostra de llibres en català, la 6ena mostra d’Energies Renovables i la primera edició de la Mostra de Gegants, Capgrossos i Bèsties festives, i actuacions de cultura popular, mostres gastronòmiques i molt més.

II Fireta d’Entitats Locals, sa Pobla - 9 d’abril
La Fireta d’Entitats Locals de sa Pobla arriba enguany a la seva segona edició. Aquesta fireta cerca donar visibilitat a les associacions del poble. Tendrà lloc el proper diumenge 9 d’abril a la Plaça Alexandre Ballester. El món associatiu de sa Pobla oferirà activitats i sortiran al carrer per xarrar amb els visitants, a partir de les 10.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.