Setmanari d'informació local - 138 anys

A Palma l’autobús transfòbic d'HazteOir no serà benvingut

9304
Hazte Oír.

El tinent de batle de Model de Ciutat, Antoni Noguera, ha assegurat que l'autobús transfòbic de la plataforma 'HazteOir', no és benvingut a Palma. Així ho ha afirmat el tinent de batle aquest dilluns en roda de premsa, després que membres de la plataforma que predica el rebuig i l'odi cap al col·lectiu transgènere hagi informat que té previst arribar a Palma el pròxim mes de juny. «L'autobús no és benvingut a Palma», ha afirmat Noguera. 

El batle de Palma, José Hila també ha mostrat la seva posició quan ha coincidit, a través del seu compte de Twitter, amb la posició d'Antoni Noguera. «No el volem a Palma i no serà benvingut», ha assegurat el batle.

Per la seva banda, el col·lectiu Ben Amics ha reclamat el «posicionament institucional i ciutadà» davant la possible arribada de l'autobús el pròxim mes de juny a Palma. Així mateix, des de Ben Amics han recordat que, si bé, cadascú és lliure de declarar-se en contra o a favor de l'autobús transfòbic, cal recordar que aquest «fomenta la discriminació i atempta contra la llibertat col·lectiva del moviment LGTBI».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.