Setmanari d'informació local - 138 anys

Rita Barberá no serà presidenta d’honor del PP valencià

9152

Rita Barberá no serà nomenada presidenta d’honor del Partit Popular al País Valencià, així com havia demanat el senador Pedro Agramunt. El partit es limitarà a retre a l’exalcadessa i exsenadora un reconeixement durant el Congrés Regional que celebra aquest cap de setmana a València.

Així, La coordinadora de la ponència, Loreto Cascales, i l’autor de l'esmena Pedro Agramunt han arribat a un acord perquè l'esmena presentada –en què proposava que Barberá fóra nomenada presidenta d'honor del PPCV– quedi transformat en un homenatge a qui va ser l’alcaldessa de València durant més de dues dècades.

El text literal que s'incorpora és el següent: «Volem tenir un reconeixement als qui ens han deixat. Aquest gran partit no hauria pogut ser el mateix sense la seva contribució. I personalitzem aquest merescut reconeixement i consideració a tots ells en la figura de Rita Barberá, alcaldessa històrica del Partit Popular a València durant 24 anys, pel seu incansable treball i extrema dedicació al projecte popular en tots els àmbits».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.