Setmanari d'informació local - 138 anys

El grup mallorquí Lady Witch estrena cançó aquest dijous al programa Enderrock TV

8954
El grup mallorquí Lady Witch.

Aquest pròxim dijous vespre el grup mallorquí Lady Witch liderat per Mònica López estrenarà en acústic la cançó «...», inclosa dins el seu disc de debut 'A vida o mort' (Mésdemil, 2016). Actualment, Lady Witch és una de les bandes de música en català més prometedores de les Illes Balears d'enguany.

Ara, el grup de Mònica López està promocionant el disc de debut, i s'han desplaçat fins als estudis d'El Punt Avui TV per enregistrar aquesta cançó en format acústic. L'agrupació conformada per Lluís Vivern a la guitarra, Juanjo Tur a l'acordió i Robin Alba al baix, són els encarregats d'acompanyar a la cantant i compositora Mònica López.

Al programa Enderroc TV que s'emetrà a les 22.45 hores tendrem l'oportunitat de conèixer de més a prop el grup mallorquí a través d'una entrevista i un videoclip de la cançó 'Blanca', produït per Quindrop. Segons han informat des de l'agrupació, a hores d'ara ja estan posant en marxa el següent, que serà de la cançó que dóna nom al disc 'A vida o mort' i que podeu escoltar en el següent enllaç.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.