Setmanari d'informació local - 138 anys

Coneix les noves tendències de les Candy Bar i com organitzar-les sense morir en l'intent

8940
Candy bar, també coneguda com a taula de llepolies. | Olimpo Marketing.

Abans de res… saps què és una Candy bar? Ho podríem traduir al nostre idioma com a 'taules dolces' o 'taules de llepolies'
Són un tipus de taula en el qual es mostren diferents llepolies per als convidats. No obstant això, la principal particularitat és la presentació: és a dir, que no es tracta de muntar la taula de qualsevol manera. La decoració haurà de guardar relació amb l'esdeveniment en qüestió, tenir colors atractius i qualsevol element que pugui enriquir el conjunt.
Analitzem algunes de les claus a considerar per muntar una Candy Bar, d'aquesta forma segur que entendràs millor el concepte.

Tips per crear una Candy Bar


Selecció de la taula adequada: Els experts recomanen que es triï una taula que no sigui massa gran, ja que serà molt més complicada d'omplir. En general, per a una festa d'unes 30-40 persones, amb unes dimensions de 80 cm x 160 cm hauria de ser més que suficient. 
Joc d'altures: Una de les claus que apareixen en gairebé qualsevol Candy Bar és la combinació d'altures. Per exemple, podem col·locar safates a diferents altures i omplir-les de pastissos, xocolates, llepolies. Amb això aconseguim l'efecte que sembli que la taula està molt més plena. Recorda: Sempre has de col·locar el més alt darrere i al centre de la mateixa posar el que vulguem que destaqui sobre la resta.
Selecció de tema: Sol recomanar-se la selecció d'un tema principal sobre el qual treballar; així ens basarem sobre un o diversos colors i intentarem que tots els elements a integrar es relacionin.
Recorda que tots i cadascun dels elements han de respectar el color: des de les estovalles, fins als mateixos colors en les llepolies. No obstant això, també pots col·locar alguns discordants, ja que respectar sempre la mateixa tonalitat pot arribar a crear un ambient avorrit.
Quantitat de llepolies: Saber calcular la quantitat de llepolies adequada és tot un repte. Per unes 30 persones, amb 4-5kg de llepolies hauria de ser més que suficient. Quant a la grandària, tria aquelles que més aviat siguin petites. D'aquesta forma evitarem que el convidat es pugui arribar a empatxar sense haver provat tot. Vés amb compte amb convidats celíacs; per a ells existeixen algunes llepolies que no porten gluten.
Improvisa: Aquestes són les claus bàsiques que hauríem de respectar però els teus convidats esperaran alguna cosa diferent, alguna cosa que sorprengui i aquí no et podem ajudar. Analitza la festa i determina que manera la pots millorar.
Per poder ajudar-te a crear la festa, pots comptar amb una empresa especialitzada que t'enviï articles relacionats i en general, ho fan en terminis de 24 hores. Aquest és el cas de la tenda online fiestas mix que munta candy bar per a festes. Es tracta d'una de les poques empreses que fa enviaments express a Balears pel que és un bon punt a favor per a elles sobretot si vius a les illes.
Amb aquestes consideracions i ara que saps tots els avantatges i atractius de comptar amb un Candy bar, no dubtis a incloure-ho a la teva propera festa i sorprendre així a tots els convidats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.