Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern invertirà uns 29 milions en centres de dia i persones amb dependència

8858
El Govern invertirà prop de 29 milions en centres de dia i persones amb dependència.

El Govern destinarà 28,6 milions d'euros a garantir el manteniment i funcionament de 866 places residencials i de centre de dia per a persones amb dependència durant els anys 2017 i 2018, gestionades per Consell a través de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

En total, es finançaran a través del conveni que signaran la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i el 
IMAS, 806 places de residències i 60 en centres de dia.

Per centres, es finançaran 86 places en les residències Crist Rei d’Inca, 86 en la de Santanyí, 94 en la de Manacor, 78 en la de Costa d'en Blanes, 88 en la Montuïri, 60 en la de Marratxí, 86 a Capdepera, 56 a Can Picafort, 86 a Pollença i 86 a Sant Joan. També s'inclou en aquesta partida el finançament de 30 places al centre de dia de Vilafranca de Bonany i 30 places al centre de dia Mente 2.

El pla estratègic de subvencions

D'altra banda, el Consell de Govern ha aprovat la modificació del Pla Estratègic de Subvencions del 2017 per incloure-
hi dues noves línies d'ajudes de l'Institut d'Estudis Baleàrics centrades a donar suport al sector audiovisual. En aquest sentit, la primera línia pretén millorar la projecció exterior i la segona, contribuir a la producció audiovisual. Per això, s'han previst 160.000 euros per a la primera de les línies esmentades i 600.000 euros per a la segona.

A més, la modificació inclou dos canvis en les fonts de finançament de dues línies de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, per un import d'1,9 milions d'euros, que assumirà íntegrament aquest departament. Aquestes ajudes tenen com a objectiu formar al personal de recerca i atreure a investigadors altament qualificats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.