Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inaugura una nova fase de rehabilitació del Baluard del Príncep

8804
Inaugurada una nova fase de la rehabilitació del baluard del Príncep.

L'Ajuntament de Palma i el Ministeri espanyol de Foment han inaugurat aquest dimecres una nova fase de rehabilitació del Baluard del Príncep. Les obres han consistit a la urbanització dels carrers d'accés al Baluard i el fossat i han tengut un pressupost d'1,5 milions d'euros que ha aportat el Ministeri espanyol de Foment a través de l'1 per cent cultural.

El batle de Palma, José Hila; el tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera; el subdirector general d'Arquitectura i Edificació del Ministeri de Foment, Javier Martín Ramiro, i l'arquitecte Elías Torres han visitat aquest dimecres la nova zona rehabilitada.

«Volem convidar a la ciutadania a què vengui a conèixer en què han consistit les obres i quin ha estat el seu resultat, per això aquest dissabte 18 de març de les 12 a les 13.30 hores farem una trobada per a la ciutadania», ha explicat el batle.

El subdirector general d'Arquitectura i Edificació del Ministeri de Foment, Javier Martín Ramiro, ha afirmat que la intenció del ministeri espanyol és «continuar amb l'obra i finalitzar-la en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma». «Ara estam tractant d'encaixar pressupostàriament les dues darreres fases de cara a 2018 i 2019», ha dit el subdirector.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.