Setmanari d'informació local - 138 anys

Darrers dies per participar a l’ONA MUSICAT

8656

El pròxim 17 de març finalitza la primera fase d’ONA MUSICAT. Fins al pròxim divendres, encara hi haurà temps per apuntar-se al concurs organitzat per Ona Mediterrània i Joves de Mallorca per la Llengua per potenciar la música en català. La ràdio mallorquina demostra una vegada més el seu compromís amb la cultura i cerca de nou promoure la música feta a les Balears a través dels grups i solistes d'arreu de les illes que cantin en la nostra llengua. Els premis ofereixen la possibilitat de gravar un disc, guanyar una dotació econòmica de 500 euros o realitzar concerts arreu de Mallorca.

Amb la unió de Joves de Mallorca per la Llengua s'inicia una nova plataforma per donar a conèixer grups emergents o ja consolidats per tal de fer créixer el consum de la música en català arreu del territori. Amb la suma de l'agrupació, s'assoleix una arribada més extensa a tots els municipis de les Illes. A més, s'ha de recordar que tots els participants podran gaudir d'un espai de promoció a través de la 98.0 de la freqüència modulada. Des del col·lectiu s'insisteix en el plantejament del concurs com una forma d'agermanar a tots els participants, per damunt de qualsevol tipus de competició.

Un cop es tanqui el període de presentació dels participants, s'obri una segona fase per presentar els participants a través d'entrevistes i finalitza amb les votacions a través d'un espai web facilitat per l'organització del concurs. La fase final consistirà en dues semifinals en forma de concert que es realitzaran a dos municipis de Mallorca. D'allà sortiran els classificats per concursar al gran concert final dia 5 de maig, que es realitzarà a Palma i on els vots del públic i del jurat varen determinaran el grup o solista guanyador de la segona final d'ONA MUSICAT.

Podeu consultar les bases del concurs fent clic aquí

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.