Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort signa un conveni amb associacions animalistes per facilitar l’adopció

8520
Cort signa un conveni amb associacions animalistes per facilitar l’adopció.

L'Ajuntament de Palma i les associacions de defensa dels animals han signat aquest dilluns un conveni per eliminar les taxes de les adopcions que es facin a través d'aquestes entitats.

D'aquesta manera, segons ha
n indicat des de Cort, es volen fomentar i facilitar les adopcions del centre de Son Reus, així com reconèixer la tasca de les entitats de voluntaris. Les taxes actualment són de 47,37 euros en el cas dels cans (vacuna, cartilla i microxip) i de 30 euros en el cas dels moixos (xip i esterilització).

Les entitats signatàries han estat ‘
Baldea’, ‘Peluditos de Son Reus’ i la Societat Protectora d'Animals i Plantes, encara que el conveni està obert a entitats que s’hi vulguin adherir. La durada del conveni serà per un termini d'un any des de la data de la seva signatura i es podrà prorrogar per períodes idèntics fins a un màxim de quatre anys.

La regidora d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus 
Truyol, ha agraït a les associacions que fan feina per a la defensa i la protecció dels animals la seva feina diària per aconseguir un major benestar dels animals de companyia. «La seva tasca ha estat fonamental perquè incrementen les adopcions i han aconseguit que, any rere any, el centre redueixi el nombre d'animals sans als quals s'ha hagut de practicar l'eutanàsia», han explicat des de Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.