Setmanari d'informació local - 138 anys

Josep Pomar, nou gerent de Son Espases

8506

Josep Pomar serà el nou gerent de Son Espases després de la renúncia de Maria Dolors Acón per motius "estrictament personals" el passat 21 de febrer, han confirmat fonts de Salut a Europa Press.

Segons ha informat posteriorment el IbSalut en un comunicat, el nou gerent té una llarga trajectòria professional en l'àmbit de la gestió sanitària dins i fora de les Balears. Així, coneix en profunditat el sistema sanitari públic, concretament la xarxa sanitària pública balear, on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a la Conselleria de Salut i al Servei de Salut. Ha estat director general del Servei de Salut (2007-2011), gerent de l'Hospital Son Llàtzer, director general de Salut Pública, gerent d'Atenció Primària i del 061. Des de 2013, és director gerent dels centres sociosanitaris de Hermanas Hospitalarias de Màlaga i de Granada.

Pomar ha dirigit projectes relacionats amb la planificació sanitària, la gestió clínica i els plans estratègics i també ha treballat com a consultor. Ha estat director de consultoria del Consorci Hospitalari de Catalunya (2004-2007) i ha realitzat diversos projectes de consultoria a Colòmbia, Mèxic, Perú, Xile, Hondures i El Salvador.

Nascut a Palma el 1956, és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1982) i té un màster en economia de la salut i gestió sanitària per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra (1995). També ha fet diversos cursos de gestió aplicada a l'àmbit sanitari (Universitat Autònoma de Barcelona) i de la gestió sanitària (Escola Andalusa de Salut Pública). Ha participat en nombrosos congressos i jornades de gestió i ha col·laborat com a docent en diverses activitats de formació especialitzada de postgrau. Actualment és vicepresident de la Fundación Signo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.