Setmanari d'informació local - 138 anys

El Molinar serà definitivament «port petit»

8072
El Club Marítim Molinar de Llevant ha anunciat que retirarà aquest divendres el projecte d'ampliació.

El Club Marítim Molinar de Llevant ha anunciat que retirarà aquest divendres el projecte d'ampliació de les seves instal·lacions, i iniciarà un nou procediment per aconseguir una nova concessió per a l'actual club i rehabilitar-ho.

Segons ha indicat el president del Club, Rafel Vallespir, presentarà davant l'Autoritat Portuària de les Balears la retirada del projecte en vista a la contundent resposta per part de la societat civil.

Des que es va presentar el projecte d'ampliació, diverses entitats s'han organitzat en plataformes demanant conservar el port en les seves dimensions actuals, com reclama 'Al Molinar Port Petit'. Diverses formacions polítiques s’adheriren al manifest. De fet, al desembre el Parlament va aprovar una proposició no de llei per oposar-se formalment a l'ampliació del port i instar a la paralització del projecte.

Per la seva banda, l’Ajuntament es felicita per l'anunci de la retirada del projecte d’ampliació. El tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera ha afirmat que «la ciutat guanya amb aquesta decisió» i que «seguirem treballant per un Port del Molinar petit, mariner i a escala humana».

En aquest sentit Noguera ha destacat que «ens posam a disposició de l'Autoritat Portuària per a col·laborar en la rehabilitació de les instal·lacions portuàries amb escala humana i tenint en compte el seu entorn».

Noguera considera encertada la decisió presa pel Club Marítim del Molinar i celebra que el seny s’hagi imposat. També ha volgut fer públic el seu agraïment a la feina feta per la plataforma Al Molinar Port Petit, l’Autoritat Portuària i les principals institucions de les Illes Balears, que han treballat en la defensa d'un Port Petit per a la barriada marinera de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.