Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació ONCE exposa al Parc de la Mar de Palma una ‘casa intel·ligent’ que garanteix l’accessibilitat i la sostenibilitat

7950
Armengol durant la visita a la casa intel·ligent de la Fundació ONCE. | ONCE

La Fundació ONCE va presentar aquest divendres a Palma una ?casa intel·ligent, accessible i sostenible?, per demostrar a la societat que l'accessibilitat és positiva per tots i que, a més, no està renyida amb el bon gust.

L'habitatge, de més de 100 metres quadrats, podrà visitar-se en el Parc de la Mar, fins al dimecres, 15 de febrer, en horari de 10.30 a 20.30 hores.

En la seva presentación hi van participar Francina Armengol, presidenta de Balears; Josep Hila, batle de Palma; Fina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació; Vicenç Thomàs, Vicepresident 1º Parlament.

Per part de l'ONCE i la seva Fundació, van assistir Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial d'ONCE a Balears; Josep Vilaseca, delegat Territorial a Balears; Teresa Palahí, secretària general de Fundació, i Mercè Luz, cap del Departament de Cultura i Oci.

Un centenar de solucions

La casa, que compta amb més d'un centenar de solucions tecnològiques, és una iniciativa de Fundació ONCE engegada en el marc d'un conveni subscrit amb el Real Patronat sobre Discapacitat per mostrar als seus visitants les possibilitats de construcció i dotació de mobiliari en una casa intel·ligent, accessible i sostenible, al mateix temps que oferir solucions tècniques i tecnològiques a problemes d'accessibilitat.

Dotada de saló, cuina/menjador, dormitori, bany i hall d'entrada, l'habitatge s'ha concebut sota els criteris de confort, adaptació a les necessitats dels seus habitants, facilitat d'ús, seguretat, sostenibilitat i estètica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.