Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini per inscriure's a la XXV Fira de Son Ferriol fins al 17 de febrer

7872
L'Associació d'Indústria i Comerç de Son Ferriol tancarà el 17 de febrer el termini d'inscripció a la XXV Fira de Son Ferriol.

L'Associació d'Indústria i Comerç de Son Ferriol tancarà el 17 de febrer el termini d'inscripció a la XXV Fira de Son Ferriol que se celebrarà el darrer cap de setmana de març, dia 26.

Aquest dimecres ha tengut lloc a les instal·lacions de PalmaActiva una reunió per preparar l'edició d’enguany, segons ha informat l'entitat.

La reunió ha comptat amb l'assistència de representants de Llicència d'Activitats, l'Empresa Municipal d'Aigua i Clavegueram (
Emaya), l'Empresa Municipal de Transports (EMT), Policia Local, Sanitat i Consum i Infraestructures i Comerç.

Durant la trobada s'ha exposat el projecte d’
enguany per preveure les necessitats i els requisits que s'han de complir amb l'objectiu d'aconseguir una adequada organització de l'esdeveniment.

Les persones interessades a participar poden fer-ho per mitjà de la pàgina web de l'associació www.sonferriol.es o personalment acudint al Casal de 
Barri de Son Ferriol, de dilluns a divendres, en horari de 16.30 a 20.00 hores.

La directora general de Comerç, Pepa 
Peláez, ha manifestat el suport municipal a aquest esdeveniment, «un dels més assenyalats del calendari de fires de Mallorca», i demanat la col·laboració possible «perquè sigui un èxit i una oportunitat per a la promoció del teixit comercial i empresarial de Son Ferriol».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.