Setmanari d'informació local - 138 anys

Bunyola, primer municipi que acull la caravana del Pacte Social contra les Violències Masclistes

7762
Caravana del pacte social violències masclistes aquest dissabte a Bunyola. | CAIB

La caravana del Pacte Social Contra les Violències Masclistes ha començat aquest dissabte en el municipi de Bunyola el seu recorregut per tot el territori de Balears.

L'objectiu és explicar la campanya de manera directa a la ciutadania i recollir adhesions al pacte, que fins a dia d'avui superen les 2.500 persones i 200 entitats, segons ha indicat el Govern.

El Pacte Social Contra les Violències Masclistes, impulsat a través de l'Institut Balear de la Dona (IB-Dona), pretén mobilitzar i implicar a tota la societat en la prevenció, la denúncia i l'eradicació de les violències masclistes.

Per adherir-se s'ha d'accedir a la pàgina web www.reaccionem.com, llegir el manifest i comprometre's a complir-ho. A més, aquest any el IB-Dona també destinarà 210.000 euros a convenis amb els Consell Insulars i l'Ajuntament de Palma per coordinar la dinamització municipal d’aquesta iniciativa contra les violències masclistes.

Pla de mesures  

Per fer efectiu el seu compromís, el Govern ha aprovat un pla de mesures 2017-2020 per fomentar la igualtat, combatre les violències masclistes i protegir a les víctimes.

Aquest pacte implica de manera transversal a totes les conselleries, per mitjà de sis línies estratègiques, 23 objectius i 135 mesures per desenvolupar.

La dotació pressupostària del Govern para fins a l'any 2020 és de 13,6 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 72,3 per cent en els recursos que es tenien prevists fins ara per a l'aplicació de mesures en aquesta matèria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.